CAMPING
Bienvenue
Welcome
Welkom
SAINT NECTAIRE
GRATIS!

            U zoekt een oase van rust midden in Frankrijk?

       Nou, dan heeft u het gevonden!

 

Onze 60 afgebakende staanplaatsen zijn ruim opgezet, en de meeste hebben zowel zon als schaduw. Er zijn plaatsen met of zonder electriciteit, geschikt voor tenten, caravans en campers. Indien mogelijk mag u bij ons zelf uw staanplaats uitzoeken bij aankomst.

 

Op onze familiecamping vindt u ’s zomers ook een verwarmd zwembad met peuterbadje, een speeltuintje met onze nieuwe kabelbaan, jeu-de-boules-terrein en tafeltennistafels. In de bar is een tv voor de sportevenementen, en kunt u een boek pakken uit onze bibliotheek. Ook kunt u gratis gebruik maken van de WIFI (goede kwaliteit) en lenen we u graag een van onze barbecues! Elke zondag in het hoogseizoen worden alle families die gereserveerd hebben uitgenodigd voor ons welkomstdrankje met verschillende regionale hapjes. Mocht u daarna nog honger hebben, loop dan even naar de snackbar voor lekkere frietjes of onze heerlijke zelfgemaakte pizza’s!

 

Er is een wasmachine aanwezig, een klein winkeltje, drankjes en ijs, en in het seizoen verkopen we natuurlijk brood en superverse croissants! Wilt u uit eten? U bent langs een leuk wandelpad binnen een paar minuten in het stadje Saint Nectaire waar leuke eetgelegenheden zijn.

 

           Klik HIER voor een plattegrond van de camping!

CampingPlan2018.jpg
IK RESERVEER !